SISTEM CENTRAL DE ASPIRARE – PRIZE

PRIZE SPECIALE

Priză de aspirare pătrată

PA060

Priză de aspirare model pătrat, culoare albă, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete.

Priză de aspirare de podea

PA061

Priză de aspirare de podea, structură din inox, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete și pe podea.

Făraș de aspirare

PA038/PA039/PA040

Făraș de aspirare de culoare neagră/albă/gri, acționarea fărașului pornește sistemul de aspirare automat, montaj propus în plinta mobilierului de bucătărie/baie/hobby.

Priză de serviciu

PA035

Priză de aspirare de serviciu, culoare albă, control sistem automat (sistemul centralizat de aspirare pornește automat cand priza este deschisă), instalare pe perete, nu necesită soclu.

Priză de aspirare industrială

PA036/PA046

Priză de aspirare industrială, structură din moplen, pentru Ø32/ Ø40, culoare neagră, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare, dacă există), instalare pe tubulatură, nu necesită soclu.

Priză de aspirare industrială

PA037/PA047

Priză de aspirare industrială, structură din moplen, pentru Ø32/Ø40, culoare neagră, control sistem automat (sistemul centralizat de aspirare pornește automat cand priza este deschisă), instalare pe tubulatură, nu necesită soclu.

Priză de serviciu

PA034

Priză de aspirare de serviciu, culoare albă, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe tubulatură, nu necesită soclu.

Priză de aspirare

PA065

Priză de aspirare, culoare albă, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete, dimensiune 90x90mm.

Priză de aspirare

PA065GC

Priză de aspirare, culoare gri-argintiu, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete, dimensiune 90x90mm.

Ramă pentru priză

PA065T

Ramă ornamentală de culoare albă, pentru prizele de aspirare PA065.

Priză de aspirare

PA066

Priză de aspirare, culoare albă, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete, dimensiune 110x75mm.

Priză de aspirare

PA066G

Priză de aspirare, culoare neagră, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete, dimensiune 110x75mm.

Priză de aspirare pătrată

PA068

Priză de aspirare model pătrat, culoare albă, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete, dimensiune 80×80 mm.

Priză de aspirare

PA069/PA069N/PA069S

Priză de aspirare, culoare albă/neagră/gri-argintiu, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete.

Priză de aspirare

PA067

Priză de aspirare, culoare albă, control sistem semiautomat (permite și utilizarea butonului On-Off al furtunului de aspirare), instalare pe perete.

Solicitare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră!

Enke România

Telefon: +40 730 361 808
E-mail: office@enke.ro
Program: 09:00 – 17:00 (Luni – Vineri)

ANPC SAL
SOL

Solicitare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră!

Enke România

Telefon: +40 730 361 808
E-mail: office@enke.ro
Program: 09:00 – 17:00 (Luni – Vineri)

ANPC SAL
SOL