Enke, filosofia tehnologică

Prin Enke Air Technologies, a luat naștere o nouă filozofie a produselor dedicate curățeniei, filosofie ce trasează noi oportunități distribuitorilor și instalatorilor profesioniști. Marca noastră a fost inspirată de cometa Encke, legând în mod ideal compania noastră de atracția puternică a cometei.

Datorită cunoștințelor de nivel înalt în producție, Enke Air Technologies dispune de o gamă de aspiratoare profesionale concepute și fabricate pentru a oferi un răspuns precis oricărui tip de aplicație.

De la uz casnic la uz profesional, Enke Air Technologies oferă cea mai bună soluție, pentru a satisface toate nevoile în materie de curățenie, de la suprafețe mari până la activități de producție, dar și ca suport în operațiunile zilnice ale utilizatorilor.

Certificările proceselor de producție și ale produselor în sine oferă oricărui tip de utilizator cel mai înalt standard de siguranță și fiabilitate.

Sistemul de aspirație centralizată Enke Air Technologies este capabil să ofere utilizatorilor cele mai înalte performanțe pentru a garanta un mediu sănătos, fără poluanți, evitând recircularea micro-prafului dăunător în aer. Simplitatea utilizării și silențiozitatea acestui sistem permit utilizarea sa în orice tip de construcție, simplificând viața celor care locuiesc acolo.

Puterea aspiratoarelor centrale Enke Air Technologies permite o performanță foarte ridicată ocupând un spațiu minim atât în ​​clădirile rezidențiale, cât și în sectorul terțiar, reducând de asemenea considerabil timpul alocat curățeniei.

Solicitare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră!

Enke România

Telefon: +40 730 361 808
E-mail: office@enke.ro
Program: 09:00 – 16:30 (Luni – Vineri)

ANPC SAL
SOL

Solicitare Ofertă

Suntem bucuroși să discutăm despre proiectul dumneavoastră!

Enke România

Telefon: +40 730 361 808
E-mail: office@enke.ro
Program: 09:00 – 17:00 (Luni – Vineri)

ANPC SAL
SOL